domingo, 23 de octubre de 2016

Panellets exprés 2016

 Que us semblen fa bona cara, oi?
Són molt ràpids de fer i amb pocs ingredients, però ja sabeu que els podeu fer de cafè, xocolata, coco, etc. Nosaltres els vam fer normals. Si en voleu fer més quantitat aneu doblant les mides.

Ingredients:
250 grs d'ametlla molta
100 grs de mel
1 ou
la ratlladura d'una llimona
 Mesclarem tots els ingredients amb les mans. Deixarem reposar la pasta 1hora a la nevera.
 Passat el temps encalfem el forn a 210ºC, comencem a fer les boletes a sobre d'elles podem ficar anous, pinyons, figues seques i com a novetat aquest any fruita asecada, kiwi, pinya, poma, platàn . Una vegada a la llanda els pintarem amb ou batut.
 Enfornem a l'altura mitjana amb el ventilador, 7 minuts fins que siguin daurats. Ens van sortir 23 panellets.
Que tingueu una feliç castanyada 2016!! Salut companys!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario